El coaching de cada dia: planifiquem les vacances

Amb Carla Salinas, Laura Lupón i Mònica Vàzquez, de l’Institut Sitges de pedagogia, psicologia i coaching, tanquem la temporada amb recomanacions per assumir els canvis que per petits i grans porten l’estiu i les vacances.

Escolteu-les

 

El coaching de cada dia: Donem-nos un temps per aturar-nos

Des de l’institut Sitges de psicologia, pedagogia i coaching, amb Carla Salinas abordem avui una reflexió que deixa la doctora en sociología Liliana Arroyo a El Periódico, sobre la necessitat de prioritzar si volem que ens quedi temps per a nosaltres en el dia a dia.

Escolteu-ho

El coaching de cada dia. Sou de les persones que demanen sempre? De les que no ajuden mai? De les que tampoc mai demanen? De les que esperen ajuda abans de demanar-la?

Amb Carla Salinas i Laura Lupón, de l’Institut Sitges de pedagogia, psicologia i coaching, abordem unes quantes situacions molt pròpies de la vida quotidiana, i que vindrien explicitades per aquestes preguntes que us formulem a la capçalera.

Escolteu-les

El coaching de cada dia. Tots hem procrastinat alguna vegada….

No us espanteu, en llenguatge planer procrastinar és deixar per demà allò que podies haver fet avui, o que havies d’haver fet avui. Per què ho fem? Amb Carla Salinas i Laura Lupon, de l’Institut Sitges de psicologia, pedagogia i coaching en parlem.

Escolteu-les

El coaching de cada dia. Pares, fills, i un partit de futbol per oblidar i aprendre.

A partir de la baralla entre pares que es va produir durant la celebració d’un partit d’infantil a Alaró, conversem sobre alguns aspectes que apunta Antoni Bassas en una reflexió publicada al diari Ara. I ho fem amb Mònica Sánchez, Laura Lupón i Carla Salinas, de l’institut Sitges de pedagogia, psicologia i coaching.

Escolteu-ho

El coaching de cada dia: Algunes reflexions sobre el dia internacional de les dones

Amb Mònica Vázquez i Paula Lupón, de l’Institut Sitges de psicologia, pedagogia i coaching, analitzem alguns dels missatges que ens deixa el dia internacional de les dones.

Escolteu-ho

El coaching de cada dia: Què entenem per qualitat de vida?

Amb Mònica Vázquez i Carla Salinas, de l’Institut Sitges de pedagogia, psicologia i coaching, abordem el concepte de qualitat de vida.

Escolteu-les

El coaching de cada dia: ser proactius

Què és la proactivitat? En parlem amb Mònica Vázquez, Laura Lupon i Carla Salinas, de l’Institut Sitges de psicologia, pedagogia i coaching.

Escolteu-ho

El coaching de cada dia: tornar a la rutina quotidiana després de festes…

Superades les festes de Nadal, per a alguns el retorn a la rutina quotidiana pot suposar un motiu de tensió. Com encarar-ho? Ens hi ajuden les especialistes de l’Institut Sitges de pedagogia, psicologia i coaching, Mònica Vázquez i Carla Salinas.

Escolteu-les

El coaching de cada dia. Del “falten cadires” al “sobren cadires”. Com viure les celebracions de Nadal amb esperit positiu.

Falten cadires! crida l’àvia d’un dels anuncis televisius més populars d’aquestes festes, enmig d’un menjador ple d’alegria. Però què passa si enlloc de faltar cadires en sobren, o si les ocupa algú de la família amb qui no estem en massa sintonia? Les especialistes del Institut Sitges de psicologia, pedagogia i coaching ens aconsellen. Parlem amb Mònica Vázquez i Laura Lupon.

Escolteu-ho

El coaching de cada dia: Callar no és la resposta quan es comet una errada

Un ho sento, em sap greu continua essent, si es diu amb sinceritat, la millor resposta a un mal moment entre dues persones. Des de l’Institut Sitges de psicologia, pedagogia i coaching, en parlem amb Mònica Vázquez, Laura Lupón i Carla Salinas.

Escolteu-ho

El coaching de cada dia: Com podem dir allò que volem sense fer mal?

Estrenem secció quinzenal des de l’Institut Sitges de psicologia, pedagogia i coaching, responent a una pregunta que ens podriem fer en moltes situacions de la vida quotidiana. Responen la coach Mònica Vázquez, la psicòloga Laura Lupón i la pedagoga Carla Salinas.

Escolteu-ho