Espai coaching: L’autoestima, i com cuidar-la

Amb Mònica Vázquez, de l’Institut Sitges de psicologia, pedagogia i coaching, avui ens centrem en un concepte molt popular en els llibres d’autoajuda: l’autoestima.

Escolteu-la

Espai coaching: es pot conviure amb el maltracte, sense ser-ne prou conscient?

Amb Mònica Vázquez i Carla Salinas, de l’Institut Sitges de psicologia, pedagogia i coaching, reflexionem avui sobre totes aquelles situacions de maltracte que no transcendeixen.

Escolteu-les

Espai coaching: Per què és bo no fer res de tant en tant

Amb Carla Salinas i Mònica Sánchez, de l’Institut Sitges de pedagogia, psicologia i coaching, parlem de la necessitat de cercar moments per a no fer res.

Escolteu-ho

Si el que està passant us tensa, pareu atenció a aquests consells

Des de l’institut Sitges de psicologia, pedagogia i coaching, Mònica Vázquez i Laura Lupón ens donen uns quants suggeriments per si el context polític actual us cau al damunt.

Escolteu-ho

El coaching de cada dia: planifiquem les vacances

Amb Carla Salinas, Laura Lupón i Mònica Vàzquez, de l’Institut Sitges de pedagogia, psicologia i coaching, tanquem la temporada amb recomanacions per assumir els canvis que per petits i grans porten l’estiu i les vacances.

Escolteu-les

 

El coaching de cada dia: Donem-nos un temps per aturar-nos

Des de l’institut Sitges de psicologia, pedagogia i coaching, amb Carla Salinas abordem avui una reflexió que deixa la doctora en sociología Liliana Arroyo a El Periódico, sobre la necessitat de prioritzar si volem que ens quedi temps per a nosaltres en el dia a dia.

Escolteu-ho

El coaching de cada dia. Sou de les persones que demanen sempre? De les que no ajuden mai? De les que tampoc mai demanen? De les que esperen ajuda abans de demanar-la?

Amb Carla Salinas i Laura Lupón, de l’Institut Sitges de pedagogia, psicologia i coaching, abordem unes quantes situacions molt pròpies de la vida quotidiana, i que vindrien explicitades per aquestes preguntes que us formulem a la capçalera.

Escolteu-les

El coaching de cada dia. Tots hem procrastinat alguna vegada….

No us espanteu, en llenguatge planer procrastinar és deixar per demà allò que podies haver fet avui, o que havies d’haver fet avui. Per què ho fem? Amb Carla Salinas i Laura Lupon, de l’Institut Sitges de psicologia, pedagogia i coaching en parlem.

Escolteu-les

El coaching de cada dia. Pares, fills, i un partit de futbol per oblidar i aprendre.

A partir de la baralla entre pares que es va produir durant la celebració d’un partit d’infantil a Alaró, conversem sobre alguns aspectes que apunta Antoni Bassas en una reflexió publicada al diari Ara. I ho fem amb Mònica Sánchez, Laura Lupón i Carla Salinas, de l’institut Sitges de pedagogia, psicologia i coaching.

Escolteu-ho

El coaching de cada dia: Algunes reflexions sobre el dia internacional de les dones

Amb Mònica Vázquez i Paula Lupón, de l’Institut Sitges de psicologia, pedagogia i coaching, analitzem alguns dels missatges que ens deixa el dia internacional de les dones.

Escolteu-ho

El coaching de cada dia: Què entenem per qualitat de vida?

Amb Mònica Vázquez i Carla Salinas, de l’Institut Sitges de pedagogia, psicologia i coaching, abordem el concepte de qualitat de vida.

Escolteu-les

El coaching de cada dia: ser proactius

Què és la proactivitat? En parlem amb Mònica Vázquez, Laura Lupon i Carla Salinas, de l’Institut Sitges de psicologia, pedagogia i coaching.

Escolteu-ho