Mascotes: Què fer amb els coets?

A les portes de la Festa Major, Eduardo Tobaja, de l’hospital veterinari Sala Göron, ens deixa uns quants consells per a que les vostres mascotes puguin conviure amb els coets i la pirotècnia.

Escolteu-lo

Mascotes: Com evitar l’angoixa dels nostres gossos quan marxem de casa.

Marxar de casa, mal que sigui per unes hores, i deixar els gossos sols pot suposar moments d’angoixa pels animals. Avui, Eduardo Tobaja, de l’hospital veterinari Sala Göron, ens dóna uns quants consells per a evitar-ho. El més important és el de no establir un vincle permanent amb l’animal en tot moment i a tot arreu. Els gossos han de tenir els seus espais a la casa, i no estar permanentment al costat dels amos.

Escolteu-lo

Mascotes: Com prevenir l’asfixia en els gossos.

Els gossos poden ennuegar-se, i els gats també però en menor mesura. Per tant, cal anar amb compte amb els petits objectes que podem tenir per casa, i evitar, en la mesura del possible, que quedin accessibles a les nostres mascotes. Des de mitjons a pinyols d’oliva, hi ha races de gossos amb tendència a posar-s’ho tot a la boca. Avui, Àlex Martínez, de l’hospital veterinari Sala Göron, ens dóna uns quants consells que us poden ajudar si veieu que el vostre gos té simptomes d’ofec.

Escolteu-lo

Mascotes: la xocolata NO és per als animals

Amb Eduardo Tobaja de l’ Hospital Veterinari Sala Gorön parlem d’aquells aliments que mai hem d’oferir a les nostres mascotes perquè fer-ho podria tenir conseqüències, fins i tot, mortals. Ni xocolata, ni panses, ni nous, ni alvocat, ni ceba, ni llet…

Escolteu-ho

Mascotes: compte amb els medicaments que donem als nostres animals

Aquesta setmana, en companyia d’Alex Martínez, veterinari de Sala Gorön, abordem la qüestió relacionada amb aquells medicaments que no hauríem de donar mai. Medicaments com un simple gelocatil o ibuprofèn que podrien, en alguns casos, ser fatals per a la vida dels nostres animals.

Escolteu-lo

Mascotes: val més prevenir que curar

Amb Eduardo Tobaja de l’Hospital Veterinari Sala Gorön parlem de medicina preventiva. Desparasitar i respectar el calendari de vacunació de la nostra mascota, mantenir hàbits d’higiene, una alimentació saludable i practicar exercici de manera regular són aspectes claus que garantiran una bona salut de les nostres mascotes.

Escolteu-ho

Mascotes: nous animals de companyia

Nous Animals de Companyia (NAC), així es coneix a tots aquells animals que no són ni gos, ni gat ni cavall. Mal anomenats animals exòtics, alguns d’aquest tipus d’animals són força comuns a moltes llars i tenen necessitats especials que avui repassem amb Àlex Martínez, veterinari de Sala Gorön

Escolteu-lo

Mascotes: com afrontar la calor quan tenim animals de companyia

Encetem una nova secció: “Mascotes” abordarà durant les properes setmanes tot allò relacionat amb els animals de companyia. Des de l’Hospital Veterinari Sala Gorön (C/ Espalter, 22) ens donaran tota mena de consells i recomanacions quan tenim algun animal de companyia a casa nostra: ja sigui un gos, un gat, un conill, etc… Aquesta setmana, el veterinari Eduardo Tobaja ens dóna unes quantes pautes sobre com hem de tractar i cuidar els nostres animals, en general, i en dies que fa molta calor.

Escolteu-ho