Menja sa amb Berta Saura: alimentació conscient per als infants i falsos mites sobre la llet

La nutricionista Berta Saura d’ Art de Cook ens parla avui de quines són les claus en nutrició infantil que garantiran una bona alimentació en els més menuts i  alhora desmunta alguns dels mites més comuns sobre la llet i els lactis.

Escolteu-la

Menja sa amb Berta Saura: la nova llei del pa i l’operació biquini que realment funciona

 

Amb Berta Saura d’ Art de Cook destaquem el més rellevant de la nova llei del pa que ha de garantir una major qualitat del pa que consumim i parlem de l’operació biquini més efectiva que passa per un canvi d’hàbits, des de la compra fins al plat a taula.

Escolteu-la

Menja sa amb Berta Saura: esmorzars saludables

La nutricionista Berta Saura d’ Art de Cook ens presenta alternatives d’esmorzars saludables que ens permetin deixar enrere els sucres, els embotits o els sucs embotellats i que, sobretot, ens saciïn i ens alimentin. A més ens proposa una recepta moderna i molt fàcil de fer que pot convertir-se en l’esmorzar perfecte.

Escolteu-la

Menja sa amb Berta Saura: el sucre, el gran enemic

A partir d’ara tots els dimecres la nutricionista Berta Saura ens donarà consells i pautes per encaminar-nos cap a l’alimentació saludable. El primer capítol l’hem dedicat al sucre, omnipresent i addictiu i que la nostra experta en nutrició ha definit com “una droga permesa” però que té alternatives saludables.

Escolteu-la