Menja sa amb Berta Saura: dieta i fertilitat

Saben que hi ha aliments que poden millorar la fertilitat? Malgrat no existir aliments màgics una dieta variada i equilibrada, i la ingesta d’alguns aliments concrets poden ajudar a millorar la salut del sistema reproductiu. Ens ho explica Berta Saura d’Art de Cook.

Escolteu-la

Menja sa amb Berta Saura: alimentació sense gluten

Sempre sota diagnòstic i recomanació professional, però es pot gaudir de l’alimentació sense gluten buscant alternatives que, passen, principalment, per introduir nous cereals lliures d’aquesta proteïna que trobem principalment al blat. Per aquelles persones celíaques o amb sensibilitat al gluten Berta Saura d’Art de cook explica com alimentar-se sense gluten.

Escolteu-la

Menja sa amb Berta Saura: tot el que has de saber dels detox

La nostra nutricionista, Berta Saura d’Art de Cook recomana fer de tant en tant una dieta detox (detoxificant), dues vegades l’any i sempre sota control,  ens ajuden a sentir-nos millor i donen descans al nostre fetge. Es tracta de mimar-nos i cuidar-nos des de l’alimentació.

Escolteu-la

Menja sa amb Berta Saura: què necessitem per a fer un suc verd i quan i com fer dejuni

La Berta Saura d’Art de Cook ens explica quins ingredients són els indispensables per a fer un suc verd i abordem el tema dels dejunis intermitents, alternar períodes on es menja de manera habitual amb d’altres on la ingesta calòrica és nul·la o molt restringida. 

Escolteu-la

Menja sa amb Berta Saura: proteïnes vegetals i llegums

Berta Saura d’Art de Cook ens parla de la proteïna vegetal i de les fonts on trobar-la, entre elles les llegums, importantíssimes si volem mantenir una alimentació saludable.

Escolteu-la

Menja sa amb Berta Saura: Omega 3, què és i com prendre’l

La nutricionista Berta Saura d’ Art de Cook ens parla de com n’és d’important la ingesta d’Omega 3 en la nostra dieta i de quins aliments contenen aquest àcid gras poliinsaturat essencial. 

Escolteu-la

Menja sa amb Berta Saura: algues, un tresor alimentari

Aquestes verdures marines pròpies de la cultura oriental cada vegada són més freqüents en la nostra cuina, Berta Saura d’ Art de Cook ens parla de com menjar-les i cuinar-les i compte! de quina és la proporció adequada, amb molt poqueta quantitat ja ens aporten grans valors nutricionals.

Escolteu-la

Menja sa amb Berta Saura: alimentació conscient per als infants i falsos mites sobre la llet

La nutricionista Berta Saura d’ Art de Cook ens parla avui de quines són les claus en nutrició infantil que garantiran una bona alimentació en els més menuts i  alhora desmunta alguns dels mites més comuns sobre la llet i els lactis.

Escolteu-la

Menja sa amb Berta Saura: la nova llei del pa i l’operació biquini que realment funciona

 

Amb Berta Saura d’ Art de Cook destaquem el més rellevant de la nova llei del pa que ha de garantir una major qualitat del pa que consumim i parlem de l’operació biquini més efectiva que passa per un canvi d’hàbits, des de la compra fins al plat a taula.

Escolteu-la

Menja sa amb Berta Saura: esmorzars saludables

La nutricionista Berta Saura d’ Art de Cook ens presenta alternatives d’esmorzars saludables que ens permetin deixar enrere els sucres, els embotits o els sucs embotellats i que, sobretot, ens saciïn i ens alimentin. A més ens proposa una recepta moderna i molt fàcil de fer que pot convertir-se en l’esmorzar perfecte.

Escolteu-la

Menja sa amb Berta Saura: el sucre, el gran enemic

A partir d’ara tots els dimecres la nutricionista Berta Saura ens donarà consells i pautes per encaminar-nos cap a l’alimentació saludable. El primer capítol l’hem dedicat al sucre, omnipresent i addictiu i que la nostra experta en nutrició ha definit com “una droga permesa” però que té alternatives saludables.

Escolteu-la