No només moda amb Vanesa Doménech: “la maleta és el teu armari quan no ets a casa”

A pocs dies de la Setmana Santa avui la nostra experta en moda, Vanesa Doménech d’Iconic Imagen , ens dóna consells per a fer la maleta sense que això suposi un maldecap. Ser organitzats i previsors però amb responsabilitat i triar peces comodí són algunes de les claus per aconseguir tancar la maleta i que no ens falti res durant les vacances.

Escolteu-la

No només moda: claus per vestir a casa còmode i amb estil

Vanesa Doménech d’Iconic Imagen ens parla avui de com vestir-nos a casa sense descuidar la nostra imatge però garantint la comoditat desitjada. Els rul·los i la bata de buata clàssics deixen pas a roba de cotó, lleugera i per capes.

Escolteu-la

No només moda amb Vanesa Doménech: “la moda és diversió i llibertat, les disfresses per carnaval”

Vanesa Doménech, estilista i assessora d’imatge d’iconic imagen, ens explica aquelles errades que podem evitar a l’hora de vestir-nos si no volem semblar que anem disfressats fora de carnaval. Usar peces de temporada quan toca, vestir-se amb la talla adequada i evitar tendències impossibles són alguns dels consells de l’experta que assegura que tot és relatiu, el realment important, és sentir-se a gust amb la nostra imatge en cada moment.

Escolteu-la

No només moda: coaching d’imatge o com potenciar la nostra autoestima

Vanesa Doménech ens parla de l’autoprocès de coaching en imatge que passa primer per un bon anàlisi davant del mirall de com som per dins i per fora per detectar les virtuts i els defectes, i finalitza amb un full de ruta que ens permeti treure’ns partit i ens potenciï l’autoestima.

Escolteu-la

No només moda: aspectes claus per triar roba que ens estilitzi

Vanesa Doménech d’Iconic Imagen ens dóna consells per dissimular allò que no ens agrada gaire del nostre cos i semblar més estilitzats. Després d’un primer exercici de sinceritat davant del mirall cal triar bé les peces de roba en funció del color, la forma, les línies, el volum o els estampats.

Escolteu-la

No només moda: com vestir-nos per fer realitat els nous propòsits de l’any

Amb l’any nou arriben els nous propòsits, deixar de fumar, perdre pes, canviar de feina o trobar parella són alguns dels més habituals i per a que es facin realitat cal també mirar l’armari i, en molts casos, fer una petita renovació de roba. Ens ho explica l’estilista i assessora de moda Vanesa Doménech d’Iconic Imagen Personal.

Escolteu-la


No només moda: on, quan, i amb qui, preguntes clau a l’hora de pensar estilismes nadalencs

Vanesa Doménech, d’ Iconic Imagen, ens proposa diferents estilismes de cara a les festes de Nadal, per dona i per home, per al dia i per a la nit. Cal tenir en compte on, quan i amb qui per encertar amb el nostre look nadalenc.

Escolteu-la

No només moda i el Black Friday: tot el que necessites saber per comprar en rebaixes

La jornada d’ofertes i descomptes més popular se celebra demà, el Black Friday, i continua dilluns amb el Cyber Monday, dies molt esperats pels amants de les compres i també per aquells que esperen la millor oportunitat per trobar allò que desitgen a un preu més assequible. Vanesa Doménech d’ Iconic Imagen ens ofereix una sèrie de consells i estratègies que ens ajudaran a sobreviure davant de tanta oferta temptadora. Fer una planificació prèvia, redactar una llista de desitjos i marcar-se un pressupost són clau per encertar en la compra.

Escolteu-la

No només moda: Tendències atrevides, t’hi atreviries?

Amb Vanesa Doménech avui parlem d’aquelles combinacions temudes o fins i tot impossibles que acaben sent tendència.  La moda esportiva traslladada al luxe i la festa, la barreja d’estampats, de colors…tot són tendències que d’entrada poden generar filies i fòbies però que celebrities i influencers, sobretot del món musical, se les han fet seves i per extensió arriben al carrer. Us hi atreviríeu? en parlem amb la nostra assessora d’imatge a No només moda.

Escolteu-la

No només moda: Consells per a fer el canvi d’armari amb efectivitat

Amb el canvi de temps arriba també el temut moment del canvi d’armari. Vanesa Doménech, assessora d’imatge i estilista professional d’Iconic Imagen, ens dóna les pautes necessàries per a que el canvi d’armari sigui un èxit i no suposi un maldecap. El més important és buscar el moment adequat, aprofitar per a fer neteja i desfer-nos d’aquelles peces que ja no fem servir.

Escolteu-la

‘No només moda’, amb Vanesa Doménech: “la imatge va més enllà de la roba”

La roba, el cabell, la veu, el moviment corporal, les expressions, tot suma a l’hora de projectar la nostra imatge públicament. Vanesa Doménech, estilista i assessora d’imatge professional, ens dóna consells per millorar la nostra imatge personal en el dia a dia. Amb ella conversem avui sobre com donar una bona imatge quan no ens veuen i ens apunta que hi ha cinc paraules clau que cal usar sempre.

Escolteu-la