Presentació del conte sobre la malvasia de Sitges

Us oferim la roda de premsa de presentació de la col.lecció de contes tradicionals, que impulsa la regidoria de cultura. El primer d’ells és La malvasia de Sitges, un vi de llegenda, escrit per Roland Sierra, i il.lustrat per Francesc Rovira. Intervenen el regidor Gabi Serrano, els autors de l’obra, i l’alcalde Jordi Baijet.

Escolteu-los

Inauguració exposició “Nova York i la Guerra Civil Espanyola”

Resum de l’acte inaugural de l’exposició “Nova York i la Guerra Civil Espanyola”, instal.lada a l’edifici Miramar.

Escolteu-lo

Armand Paco

El portaveu del PSC, Armand Paco, analitza l’actualitat política.

Escolteu-lo

Tertúlia

Tertúlia dels dimarts, amb Eduard Tomàs, Ramon Soler, Ricard Cols i Josep Maria Matas.

Escolteu-la

Onzena Nit de Premis Sitges

Us oferim l’acte d’entrega de guardons de la Nit de Premis Sitges, celebrat el dissabte 25 d’Octubre al saló teatre de la Societat Recreativa El Retiro.

Escolteu-lo

Segon aniversari de l’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall

La unitat mòbil de Ràdio Maricel s’apropa a l’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall, amb motiu de la celebració del seu segon aniversari. En parla el seu director, Salva Monzó.

Escolteu-lo

Espai Nivell 10

Maite Pascual, Anna Coll i Aleix Cabestany, del Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges, Nivell 10, presenten els diferents serveis que ofereix l’equipament per aquelles persones que cerquen feina.

Escolteu-los

Temps de família

Espai setmanal sobre les relacions entre pares i fills amb Roman Pérez, psicòleg clínic-psicoanalista, del centre de reeducació David.

Escolteu-lo

Dotzena caminada popular

Lluís Mirabent, president del Centre Excursionista de Sitges, comenta els aspectes més importants de la dotzena edició de la caminada popular, que enguany anirà cap a Miralpeix.

Escolteu-lo

Carta de tardor del restaurant Esmarris

Jaume Balada, xef del restaurant Esmarris de l’hotel Dolce Sitges, comenta la nova carta de tardor.

Escolteu-lo

Teixits – Espai ADEG

L’espai quinzenal de l’Associació d’Empresaris de l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf conversa avui amb Antoni Rafecas, president del Club de Tast de Sitges, sobre el negoci de la restauració a la vila.

Escolteu-lo

Tertúlia

Tertúlia dels dijous, amb Loli Suárez, Deli Carbonell, Montse Hill i Anna Valls.

Escolteu-la