Sitges a les xarxes: una setmana més, la neteja i el top manta, però hi afegim les escales de la riera de Terramar.

I els inspectors de la via pública, i la no celebració de Em dic Vinyet, un nom de Sitges… Encara que estem en ple agost, les xarxes continuen molt preocupades, quan no indignades.. En fem un resum.

Escolteu-ho

Sitges a les xarxes: Del top manta a la neteja, passant per la dedicació de l’alcaldessa, la presència de turistes o el concert de Joan Baez.

Les declaracions de l’alcaldessa Aurora Carbonell a l’ACN sobre el top manta, la seva dedicació a l’alcaldia després d’acceptar el càrrec de diputada al parlament, les fotografies de contenidors sobreeixits o d’actituds incíviques, són alguns dels temes que han estat presents aquesta setmana a les xarxes socials. Ho comentem.

Escolteu-ho

Sitges a les xarxes: falta un mes per la Festa Major

La setmana que es compleix que falta un mes per la Festa Major els nostàlgics omplen les xarxes. Aquest i altres temes protagonistes en el nostre repàs de Sitges a facebook, tuiter i instagram.

Escolteu-ho

Sitges a les xarxes: sopars a la fresca, brutícia i una pregunta, dieu guingueta o xiringuito?

Fem un repàs a tot el que s’ha dit aquesta setmana de Sitges a facebook, tuiter i instagram. 

Escolteu-ho

Sitges a les xarxes. Tot el que es diu de Sitges a facebook, twiter, instagram…

Estrenem aquest espai que vol fer una ullada setmanal a tot el que es diu de Sitges a les xarxes socials i a tot allò que els sitgetans expliquen a través d’aquestes comunitats.

Escolteu-ho