Tertúlia

Retrobem les tertúlies del dijous, amb Vinyet Ferrer, Dolors Perelló, Loreto Almirall i Loli Heredia.

Escolteu-la

Tertúlia

Tertúlia dels dimarts, amb Josep Maria Matas i Ramon Soler.

Escolteu-la

La tertúlia esportiva dels divendres

Tanquem temporada de la tertúlia d’esports dels divendres amb la Rosa Tutusaus, Pere Serramalera, Carles Calvo i Toni Muñoz.

Escolteu-la

Tertúlia

Darrera tertúlia dels dimarts de la temporada, amb Josep Maria Matas, Eduard Tomàs i Ramon Soler.

Escolteu-la

Tertúlia

Tertúlia dels dijous, amb Manoli Heredia, Loreto Almirall i Dolors Perelló.

Escolteu-la

Tertúlia Pilotes Fora amb Rafa Porras

Tanquem temporada de la tertúlia dels dimecres amb la presència de l’entrenador de la UE Sitges, Rafa Porras. Amb els habituals Juanjo Alegre i Toni Muñoz, conversem amb el tècnic sitgetà sobre aquells aspectes que aquesta temporada han dut a l’equip ha finalitzar el campionat en una meritòria quarta posició i tot allò que caldrà millorar de cara al curs vinent, en una 3ª Catalana que es preveu més complicada.

Escolteu-la

Tertúlia

Tertúlia dels dimarts, amb Eduard Tomàs i Josep Maria Matas.

Escolteu-la

Tertúlia

Tertúlia dels dijous, amb Loreto Baqués, Manoli Heredia, Vinyet Ferrer i Dolors Perelló.

Escolteu-la

Manu Julián: “No tinc forces però em veig obligat a seguir”

El CF Suburense ha posat fi aquesta temporada al seu cicle d’èxits que va culminar amb l’ascens a 1ª Catalana i el títol de Campió de Catalunya l’estiu del 2015. El seu president, Manu Julián, reconeix que les coses s’han fet malament i que no han estat capaços de dotar al club d’una bona estructura, més enllà del que han estat els darrers èxits esportius. Julián ha assegurat que no té masses forces però que la situació actual l’obliga a seguir al capdavant d’un Suburense que confia cent per cent en un tècnic que ha demostrat compromís total amb el club, com és Xavi Hereu. La tertúlia Pilotes Fora d’aquesta setmana, la penúltima de la temporada, repassa el present i futur del Suburense de la mà del seu president Manu Julián.

Escolteu-la

Tertúlia

Tertúlia dels dimarts, amb Josep Maria Matas i Ramon Soler.

Escolteu-ho

Tertúlia

Tertúlia dels dijous, amb Vinyet Ferrer, Loreto Almirall, Dolors Perelló i Manoli Heredia.

Escolteu-la

Tertúlia Pilotes Fora

L’actual junta directiva de la UE Sitges presentarà candidatura per a les eleccions a president que el club va convocar aquest passat dilluns en assemblea extraordinària. Així ho ha confirmat el seu vicepresident Jordi Martínez en el decurs d’una tertúlia que, amb els habituals Juanjo Alegre i Toni Muñoz, ha girat a l’entorn del projecte esportiu de la UE Sitges.

Escolteu-la