Operació Carnaval

Som a l’equador de l’Operació Carnaval i en aquest tercer capítol d’Operació Carnaval Robin de Bock insisteix en que cal desconnectar de mòbils mentre fem esport per tal que aquest sigui productiu. Lídia Bodoque ens explica tot sobre la proteïna vegetal i Sara Àguila ens parla de la flacciditat de la pell.

Escolteu-les

A continuació us oferim els capítols anteriors d’operació carnaval:

 En el primer capítol la proposta passa per moure’ns més, augmentar la quantitat de fruita i verdura diària i netejar-nos la cara cada dia amb els productes adequats. Si seguiu aquestes recomanacions durant tota la setmana segur que notareu millores! ens ho diuen les nostres expertes Robin de Bock, Lídia Bodoque i Sara Àguila.

Escolteu-les

El segon capítol d’operació carnaval trenca mites. No tot és córrer o fer bici, Robin de Bock ens anima a treballar la musculatura amb exercicis de força per garantir la tonificació. En alimentació Lídia Bodoque ens recorda que per perdre pes cal menjar i ens dibuixa un model de plat molt útil per controlar quantitats. Sara Àguila ens parla de la temuda cel·lulitis i de què fer per reduïr-la.

Escolteu-les