Ple d’Octubre

Us oferim, en dues parts, el resum de la sessió ordinària de ple municipal. Entre els temes de debat s’hi trobaren la congelació de les ordenances fiscals,  la situació actual del projecte de la escola Agnès de Sitges, o l’aprovació definitiva de la plantilla de personal de la corporació pel 2009.

Durant l’apartat de mocions, bona part del debat se centrà en la presentada pel PSC, demanant la revocació de l’acord de ple del 4 de Juliol del 2005, a través del qual l’Ajuntament s’adheria a la campanya de la plataforma per una vegueria pròpia.

Podeu escoltar la primera part del ple aquí.

I l’apartat de mocions i preguntes aquí.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>