La 2ª Catalana, més emocionant que mai

A manca de només quatre jornades, el desenllaç per decidir els ascensos i descensos a la 2ª Catalana és del tot incert. El CF Suburense, després de superar 3-0 al CF Martorell, segueix ferm en la seva candidatura al títol o, en el pitjor dels casos, per una segona plaça que dóna dret a disputar la promoció d’asens a la 1ª Catalana. Per la seva banda, la UE Sitges, amb nombroses baixes, va donar la cara en el matx que va disputar al camp del Montserrat Igualada i que acabà amb derrota per 1-0. La crònica esportiva del cap de setmana també té un nom propi: el sitgetà Erik Roqueta, amb qui conversem sobre el recent conquerit títol de campió d’Europa per part de la secció d’hoquei patins del FC Barcelona. Els resultats del futbol base, femení, bàsquet i hoquei completen el Temps de Descompte d’aquesta setmana.

Escolteu-ho