Gaudeix la festa: Dels gegants de Berga ballant Bruce Springsteen al cartell de la Festa Major de Lleida. Polèmiques (o no) servides.

Per a celebrar el 150è aniversari dels gegants de Berga, la ciutat de la Patum ha arribat a un acord amb Bruce Springsteen per a que la cançó ‘If I should fall behind’ sigui ballada pels gegants de Berga durant la Patum completa, a partir d’un arranjament del director i compositor Sergi Cuenca. La iniciativa a merescut comentaris de tota mena, i amb en ‘Txatxi’ Gómez en fem un repàs. La setmana també ha portat altres informacions d’interès: a Mataró, la campanya de Verkami per a l’enregistrament d’un disc dels Pastorets porta com a obsequi un pedaç del decorat històric de la funció, i a Lleida el cartell de la Festa Major ha aixecat polseguera a les xarxes….

tradicions_04052016

Escolteu-ho