Recta final de temporada amb ascensos i descensos en joc

El CF Suburense afronta la penúltima jornada del campionat visitant aquest diumenge (18:00 h) el camp d’un FC Santboià que es juga l’ascens a la 3ª Divisió. El jugador Over Ramos reconeix que l’equip intentarà posar-li les coses difícils a un conjunt que a la primera volta es va imposar de forma clara als sitgetans. A la 3ª Catalana, la UE Sitges necessita guanyar demà (17:15 h) a un Sant Cugat Sesgarrigues que s’està jugant la permenència i haurà d’esperar un “favor” de la Joventut Ribetana, que aquest diumenge rep el Martorell. Aquest cap de setmana també es comencen a disputar les primeres eliminatòries de la Copa Catalunya Amateur i el CF Suburense B s’estrenarà demà (19:30 h) al camp del Sant Vicenç dels Horts 2014. En bàsquet, el Bàsquet Sitges afronta el partit de tornada de les fases d’ascens a EBA intentant que els 16 punts de marge que duu del partit d’anada li siguin suficients aquest diumenge (18:30 h) a la pista del Mataró. Per la seva banda, el Sènior Femení juga el primer partit de la fase de permanència rebent aquest diumenge (12:00 h) al Bosco Horta.

Escolteu-ho