Dues declaracions d’Isaac Bielsa. Primera: “L’Ajuntament no ha complert mai amb la Fundació del Prado” Segona: “Si ho arribo a saber, llenço la teula fa tres anys”

El president del Prado s’ha mostrat per una banda alleugerit i, per l’altra, molt crític amb les circumstàncies que ha viscut l’entitat arran del procés de dissolució de la fundació, creada l’any 2009 amb l’Ajuntament, i, sobretot, arran de l’ensurt que provocà la caiguda de mitja teula de la coberta de l’edifici del teatre, el passat dijous a la tarda, i que ha propiciat que s’acceleri definitivament la tramitació d’unes obres de remodelació que porten gairebé tres anys d’endarreriment. De la mateixa manera, Bielsa ha afirmat sense embuts que l’Ajuntament mai no ha complert amb els requisits que li exigien els estatuts de la fundació, i que, entre d’altres obligacions que no li corresponen, el Prado ha hagut d’assumir, i continua assumint, les despeses generades pels serveis quan haurien d’anar a càrrec de la fundació.

Escolteu-lo