El Bàsquet Sitges, sotscampió de Catalunya

Els jugadors i cos tècnic mostrant satisfets, tot i la derrota, el trofeu de sotscampions de Catalunya (Foto Bàsquet Sitges)

Els jugadors i cos tècnic mostrant satisfets, tot i la derrota, el trofeu de sotscampions de Catalunya (Foto Bàsquet Sitges)

El Bàsquet Sitges tanca una gran temporada assolint el sotscampionat de la Copa Catalunya, després de perdre la gran final davant el Sant Adrià (55-75). Amb l’entrenador Edu Piñero analitzem el que ha estat un any que podria culminar amb l’ascens a Lliga EBA. CF Suburense i UE Sitges també clouen la temporada 2015-2016 amb diferents sensacions. El Suburense, que va empatar 3-3 amb el Reddis, acaba vuitè en el seu primer any a 1ª Catalana, mentre que el Sitges s’ha quedat a les portes de jugar la promoció d’ascens a 2ª Catalana, en una darrera jornada que també ha vingut marcada per un seguit d’incidents al camp del Martorell, en els que es va veure immers el secretari tècnic del primer equip, Àngel Calvo. N’hem volgut parlar de tot plegat amb el vicepresident de la UE Sitges, Jordi Martínez, qui ha manifestat que caldrà que passin uns dies per analitzar la temporada i per veure quins seran els pilars bàsics de cara a l’any vinent.

Escolteu-ho