La crònica esportiva: tot segueix igual

En el repàs a la 10ª jornada de lliga a 2ª i 3ª Catalana, fem crònica de la derrota d’un Suburense que, de moment, no ha estat capaç de puntuar en els cinc partits que ha disputat fora de casa. Per la seva banda, la UE Sitges i l’Olivella no van poder finalitzar el seu partit dissabte passat, degut a la tempesta que provocà l’apagada de l’enllumenat elèctric d’Aiguadolç. En el moment de la suspensió, els sitgetans anaven guanyant per 2-0 al conjunt de Víctor Doñate. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges va encadenar la seva cinquena derrota consecutiva en perdre 87-79 a la pista del Torreforta, el que confirma el seu mal inici aquesta temporada a la màxima categoria catalana. Tot el contrari li passa al CPS Sitges, que en aquesta darrera jornada va sumar el seu setè triomf consecutiu en vèncer 1-8 a Juneda. En matèria de futbol base, vam aprofitar l’acte de presentació dels equips de la Blanca Subur del passat 1 de novembre per conversar uns minuts amb el seu president Toni Sardà.

Escolteu-ho