Cop d’autoritat de la UE Sitges al camp de la Ribetana; el femení del CF Suburense segueix líder

Els oferim la crònica esportiva d’un cap de setmana que, futbolísticament parlant, ens ha portat el triomf contundent de la UE Sitges (1-4) al camp de la Joventut Ribetana i l’empat (1-1) del CF Suburense a Aiguadolç davant un Olímpic Can Fatjó, que es va poder endur la victòria de no ser per un penal que va aturar Nito a poc d’acabar la primera meitat. Conversem aquesta setmana amb Marina Mata, jugadora i capitana del primer equip femení del CF Suburense, que segueix liderant la classificació i que ahir, malgrat patir en els darrers instants, va sumar la seva quarta victòria consecutiva en superar 3-2 a l’Olesa. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges va perdre en la seva visita a la pista del Bàsquet Molins i acumula ja set derrotes, mentre que equips com el CPS Sitges o el Rugby Club Sitges segueixen guanyant tot el que juguen.

Escolteu-ho