Nit de premis Sitges 2017

Us oferim, íntegra, la gala de la XXa edició de la Nit de premis Sitges, celebrada el passat divendres al teatre Prado, i presentada per l’actor Dafnis Valduz amb l’acompanyament musical del grup Esteve Molero i vela llatina. Escoltareu, per ordre d’intervenció: Rosa Tubau (regidora de cultura), Ricard Gassó Aranda i Ricard Gassó Rossell (premi Josep Maria Jornet de fotografia), Iu Bover (Premi Josep Carbonell i Gener), Josep Manuel Aznar (premi de pintura Sanvisens), Aaron Pérez (premi d’escultura Pere Jou), Ramon Artigas (Concurs Mirabent Magrans), Paula Sánchez-Valverde (premi Mirabent Magrans de cant), Ona Almirall (primera dona a la Moixiganga), Esteve Molero i vela llatina interpretant Una vela blanca del mestre Gabriel Pallarès, Eva Martín i Mònica Gallardo (col·lectiu de periodistes) presentant els premis Trinitat Catasús per a Alfonso Lügstenmann i Charo Sánchez (cursa ‘corre per ells’) i per a Estela Campañá i Xavier Lahoz (‘cursa de la lluna plena’), Núria Camps (ploma d’or), Àngel Sala, director del festival de cinema (distinció especial de l’Ajuntament de Sitges), Pere Junyent i Josep Maria Matas, ex alcalde i membre del consell de redacció de la revista La xermada (distinció especial de l’Ajuntament de Sitges), i, finalment, l’alcalde Miquel Forns tancant l’acte.

Escolteu-ho