El Festival Jardins Terramar presenta el cartell per a aquest 2018

El Festival Jardins Terramar de Sitges va presentar ahir al MNAC les 12 actuacions que conformen el cartell d’aquest 2018, que serà del 20 de juliol al 5 d’agost. Obrirà el certamen una nit de música i cinema amb la BS de J.A.Bayona dirigida per Velázquez i continuarà amb artistes com Joan Dausà, Joan Manel Serrat, Texas o Gloria Gaynor. A banda dels concerts el Festival preveu cites amb la gastronomia, la dansa, la pintura, l’escultura i el micro teatre. El talent local també hi serà present i enguany s’ha organitzat un sopar solidari per recaptar diners pel Pediatric Cancer Center de l’Hospital St.Joan de Déu. A partir d’avui, les entrades ja estan disponibles a través de www.festivaljardinsterramar.com Els detalls del festival els van donar a conèixer els promotors i directors Carles Gilibets i Juan Ramón Rodríguez. Per la seva banda, l’alcalde Miquel Forns va destacar el fet que Sitges pugui acollir un festival d’aquestes dimensions.

Escolteu-ho