Jordi Mas nega que mai hagués dit als cooperativistes que volen impulsar un projecte de vivenda social a Sitges que a l’Ajuntament no li interessen els pisos econòmics, i assegura que el govern té previst incorporar-lo en el futur. La corporació no assumirà directament la gestió del procés de construcció dels pisos, que assumirà l’empresa que guanyi el concurs públic.

Contestant a les declaracions de Lluís Marcé, el regidor de territori i sostenibilitat, Jordi Mas, ha negat aquest matí que mai hagués dit als cooperativistes que volen posar en marxa un projecte de vivenda social a Sitges, que a l’Ajuntament no li interessaven els pisos econòmics. Mas ha garantit que aquesta iniciativa s’incorporarà en el pla de desenvolupament de vivenda social del municipi, si bé no en aquesta primera fase que contempla els primers 72 habitatges. Mas també ha assenyalat que la corporació externalitzarà la gestió d’aquesta primera fase a l’empresa constructora que guanyi el concurs públic. Els terminis s’han endarrerit i, amb tota probabilitat, caldrà pensar en l’any 2019 quan es pugui obrir la borsa de sol·licitants a aquesta primera promoció. El regidor també ha afirmat que Nou Horitzó ha estat convidat sempre a participar en totes les reunions de la comissió sobre aquest assumpte, fet que Lluís Marcé ha tornat a negar amb tota rotunditat en contacte amb la redacció de Ràdio Maricel finalitzada aquesta entrevista.

Escolteu-ho