La prèvia: el derbi Penya Jove – UE Sitges; el Bàsquet Sitges visita el Maristes Ademar i el segon equip del Club Patí Subur Sitges comença a disputar la Copa de la Lliga

David Haro, peça important en el Bàsquet Sitges aquesta temporada

Fem prèvia d’un cap de setmana que, d’entrada, ens porta un nou derbi a la 3ª Catalana de futbol. La UE Sitges, que ve de dues derrotes consecutives, visita diumenge (17:15h) a una Penya Jove que es troba en plena crisi de resultats. Per la seva banda, el Sitges Suburense afronta aquesta 21ª jornada amb un desplaçament complicat aquest diumenge (12:15h) al camp d’un Turó de la Peira que, curiosament, ha puntuat més a fora que a casa seva. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges visita diumenge (16:00h) la pista d’un Maristes Ademar que a la primera volta va guanyar a Pins Vens. En hoquei patins, aquest cap de setmana es comença a disputar la 4ª Copa de la Lliga de 2ª Catalana. El Club Patí Subur Sitges ‘B’ s’enfronta demà (15:30h) al Cerdanyola, en el partit de la primera eliminatoria (a partit únic) de setzens de final.

Escolteu-ho