El públic del fantàstic ovaciona Vincenzo Natali i Patrick Wilson, els dos grans protagonistes de la gala inaugural del Festival de Cinema de Sitges

La gala inaugural de la 52a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya va destacar, per damunt de tot, dos noms propis, els de Patrick Wilson i Vincenzo Natali, actor i director de In the tall grass, el film inaugural. Wilson rebia, a més, el Premi la Màquina del Temps per la seva trajectòria en el cinema fantàstic, i Natali s’enduia els aplaudiments del públic amb un parlament íntegre en català i castellà on posava en valor el gènere fantàstic i els seus seguidors. Tot plegat després del discurs inaugural el director del Festival, Àngel Sala, i de la directora general de la Fundació del Festival, Mònica Garcia que van recordar el bon moment que viu el fantàstic i la indústria que l’acompanya. També va ser moment de recordar Narciso Ibáñez Serrador a través de la seva darrera producció, Reality, un nou capítol de la mítica sèrie Historias para no dormir, presentada pel seu fill Alejandro Ibáñez, un curtmetratge que se suma a la campanya ‘NO a la guerra’ contra la infància de Save the children. De tot el que va donar de si la gala inaugural n’hem fet crònica amb Carlos Calvo.

Escolteu-ho