Temps de Descompte: una jornada de bons resultats. La 1ª victòria del Sitges Suburense fora de casa, el Bàsquet Sitges guanya a Vilafranca i el Club Patí Subur Sitges ensopega a Pins Vens amb el PHC Sant Cugat

Els jugadors del Bàsquet Sitges celebrant el triomf a Vilafranca

Fem crònica d’un cap de setmana, en línies generals, de bons resultats. En futbol, per exemple, la UE Sitges es va imposar (1-2) al camp d’un Almeda imbatut a casa fins aleshores, mentre que el Sitges Suburense va sumar els seus primers punts fora de casa en vèncer de forma clara al Ribes (3-6). Un altre dels resultats destacats d’aquesta darrera jornada ha estat el triomf del Bàsquet Sitges a la difícil pista del Casal de Vilafranca, on els de Balta Molina es van imposar 76-79 amb un Fernando Albaladejo estelar, autor de 27 punts. En canvi, a la 1ª Catalana d’hoquei patins, el Club Patí Subur Sitges es va veure sorprès pel Sant Cugat a Pins Vens i va acabar perdent per 3-5. En futbol base també destaquem el derbi juvenil de la 1ª Divisió, que es va disputar ahir al Nou Pins Vens i que finalitzà amb victòria de la Blanca Subur (2-1) davant la UE Sitges.

Escolteu-ho