El cansament dels veïns es fa evident en l’audiència pública del poble de Garraf amb el reclam de la depuradora o el mesurador de partícules PM10, peticions històriques amb les que el govern s’hi compromet malgrat no poder oferir dates d’execució

El Club Nàutic de Garraf va acollir l’audiència pública que el govern destinava en aquest nucli urbà sitgetà en el marc de les jornades de participació ciutadana ‘Thi sumes?’. Els veïns van manifestar el seu descontent i cansament amb les promeses incomplertes per part de tots els governs locals, per damunt de tot, van reclamar dates i terminis d’execució de grans projectes com és la instal·lació de la depuradora. En aquest cas el govern va manifestar el seu compromís de finançar aquesta instal·lació tot i que li pertocaria a la Diputació fer-ho, el regidor de serveis urbans Jaume Monasterio va confirmar que s’inclourà en el pressupost del 2020. El mesurador de partícules de pols PM10 és altre dels reclams històrics que, segons va explicar el govern, farà un pas endavant després de Nadal amb l’inici d’adequació de l’espai on s’ha d’instal·lar. Problemes de mobilitat, manca de tallers socials i espais esportius i una petició generalitzada per a cuidar i mantenir millor la platja de Garraf van ser altres dels temes exposats pels veïns de Garraf. Van intervenir en l’audiència el regidor de participació ciutadana, Xavier Salmeron; el regidor de serveis urbans i esports, Jaume Monasterio; el regidor de d’urbanisme, espais naturals i sostenibilitat i governació, Edudard Terrado i Guillem Escolà, regidor de platges i promoció econòmica. 

Escolteu íntegra l’audiència pública de Garraf