Ajuntament i Generalitat junts en l’atenció al col·lectiu LGTBI a Sitges

Mireia Mata i Aurora Carbonell en el moment de la signatura de l’arcord

Una signatura entre Mireia Mata, la Directora General d’Igualtat de la Generalitat i Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges, ha formalitzat l’acord per al desenvolupament del servei d’atenció al col·lectiu LGTBI entre les dues institucions. Oferir una resposta a totes les situacions de discriminació a banda de servir de punt d’assessorament  i acompanyament en relació a la diversitat sexual i de gènere són les tasques principals d’aquest servei d’atenció integral local (SAI). En l’acte de signatura van intervenir la regidora de drets socials, Júlia Vigó, la directora general d’igualtat, Mireia Mata i l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell.

Escolteu-ho