Temps de Descompte: empats amb diferents sensacions dels dos equips de la UE Sitges; victòria de mèrit del Rugby Club Sitges davant el FCB Blau i un punt de sis per al doble compromís del Club Patí Subur Sitges

Susan Monclús, amb el guardó del Premi Alberto Hernández del Rugby Club Sitges (foto Jaume Andreu)

En la penúltima jornada esportiva de l’any, fem crònica i en repassem els resultats. En futbol, per exemple, els dos equips de la UE Sitges han conseguit sengles empats en aquesta 14ª jornada. Empats, però, amb sensacions més negatives pel que fa al primer equip, amb el 3-3 al camp del Fontsanta-Fatjó, i més positives del Sitges Suburense a Les Roquetes amb el 1-1 davant la Penya Jove. El Rugby Club Sitges va aconseguir una important victòria a Santa Bàrbara davant el FCB Blau (30-23), el dia que el club va lliurar el Premi Alberto Hernández a Susan Monclús. El Bàsquet Sitges, per la seva banda, segueix col.leccionant victòries amb el seu onzè triomf a la pista del Santpedor B (58-76). A la 1ª Catalana d’hoquei patins, el Club Patí Subur Sitges només ha pogut sumar un dels sis punts possibles en els partits que ha disputat a Valls (3-2) i Bell-lloc (2-2).

Escolteu-ho