Temps de Descompte: tres punts importants per a la UE Sitges; el Sitges Suburense posa fi a onze jornades sense perdre i el Bàsquet Sitges suma el seu setzè triomf

Carlitos Henarejos, autor del gol de la UE Sitges ahir a Aiguadolç davant l’Espluguenc (foto Aleix Ramírez)

Fem crònica d’una jornada que ha suposat, d’entrada, el retrobament de la UE Sitges amb la victòria després de les 3 últimes derrotes. Els de Manel Rodríguez es van imposar (1-0) a l’Espluguenc gràcies a un gol de Carlitos Henarejos en el tram final. A la 3ª Catalana, el Sitges Suburense va sortir derrotat (2-3) del seu enfrontament amb un experimentat Riudebitlles trencant-se així una ratxa que l’havia dut a mantenir-se invicte durant onze jornades. El Bàsquet Sitges segueix sumant victòries i el passat dissabte, davant el Gelida (84-52) va aconseguir la nº16, mentre que el Club Patí Subur Sitges va sumar tres punts importants en vèncer (5-6) a la pista del CP Congrés.

Escolteu-ho