Turisme i dades, un nou binomi que funciona a Sitges

Smart Catalonia Congress

L’amistat entre turisme i big data es fa evident i Sitges s’ha convertit en un dels primers municipis en fer ús de les dades, sempre anònimes, per millorar les accions i promocions en matèria turística. Diversos estudis permetran el 2020 modificar accions i promocions turístiques en funció dels resultats obtinguts. L’objectiu és apartar-se de la intuïció i fer ús de les dades exactes que proporcionen aquests estudis per afinar punteria pel que fa a la demanda del visitant, a la planificació estratègica i a les necessitats de la vila. Ens ho han explicat Sira Puig, cap del departament de Turisme de Sitges; Joan de la Paz, cap de l’àrea d’innovació i bon govern de l’Ajuntament de Sitges i Àngels Pont, directora de Gesop.

Escolteu-los