I Abdón Vidal va dir: ‘Primer, a rajatabla, suprimir l’alcohol de les rues’ I Núria Scarp respongué: ‘l’any que ve, l’any que ve’. Això, i més, a la ‘conversa disfressada’ del Retiro.

Començà Jordi Cubillos, dibuixant el context històric del Carnaval sitgetà, i acabà Abdon Vidal, ex-president de la comissió de Carnaval de l’entitat, enfilant anècdotes, records i una petita traca final amb sis punts que creu necessaris per encarar el futur del Carnaval. Primer: suprimir l’alcohol de les rues. Segon: treure menys carrosses però més treballades, sense tocar el pressupost. Tercer: demanar més enginy a les colles a l’hora de sortir al carrer. Quart: proposar més festes amb participació popular, a la manera de la cursa de llits. Cinquè: millorar la propaganda i la decoració dels carrers. I sisè: evitar ficar més personatges a la festa. La presidenta de la comissió, Núria Scarp, assentí en veu alta al primer d’aquests sis punts i anuncià per l’any que ve la voluntat de la comissió de suprimir l’alcohol a les rues. El debat està obert.

Escolteu l’acte sencer

Escolteu Abdon Vidal, amb les anècdotes i els 6 punts de millora