Temps de Descompte: bona jornada per als dos equips de la UE Sitges; triomf (17è) del Bàsquet Sitges a Artés i victòria del Club Patí Subur Sitges per situar-se, de nou, en zona de play-off

El Sitges Gaèlic va tornar a derrotar al Do Gran Sol a la 2ª fase de la Copa Catalana (foto Sitges Gaèlic FC)

La crònica del que ha estat una bona jornada futbolística amb les victòries de la UE Sitges al camp de la Fundació At. Vilafranca i del Sitges Suburense a Igualada davant l’Ateneu Igualadí. El Bàsquet Sitges va sumar el seu triomf nº17 a la pista del cuer (50-97), mentre que el Club Patí Subur Sitges va tancar un mini cicle de tres partits amb un balanç de tres victòries que l’han tornat a col.locar, de nou, en zona de promoció d’ascens. No va poder guanyar, en canvi, el Rugby Club Sitges en un final ajustat amb el Gòtics (21-22) i el Sitges Gaèlic FC va poder superar al Do Gran Sol en la segona ronda de la Copa Catalana que es va jugar a Barcelona.

Escolteu-ho