Temps de Descompte: la jornada post carnaval porta les derrotes dels 2 equips de la UE Sitges, però el Bàsquet Sitges i el Club Patí Subur Sitges sí aconsegueixen el triomf

Òscar Hernando (primer per l’esquerra a la fila de baix) va debutar amb la UE Sitges a Can Buxeres

Fem crònica de la jornada post carnaval, tot destacant les derrotes que van patir els dos equips de la UE Sitges. El primer equip, tot i anar guanyant 0-2 al minut 20, va sortit derrotat (4-2) davant un Can Buxeres que lluita per evitar el descens. Per la seva banda, el Sitges Suburense va competir a un molt bon nivell a Piera, on va acabar perdent (3-1). A Navàs, el Bàsquet Sitges va saber refer-se de la derrota encaixada davant el Casal de Vilafranca i es va endur el triomf en un matx de pocs punts (50-58). A la 1ª Catalana d’hoquei patins, el Club Patí Subur Sitges va superar al Bell-lloc (4-2) a Pins Vens i segueix amb opcions de seguir lluitant per una de les places d’ascens a Nacional Catalana. Repassem també els resultats dels equips de la Blanca Subur, femení de la UE Sitges, rugby, escacs i el bon paper del jove nedador del Club Natació Sitges, Mark Kramskoy, ajudant a la Selecció Catalana a proclamar-se campiona en el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes en edat escolar, que s’ha disputat recentment a Oviedo.

Escolteu-ho