Bona Pasqua!! El Retiro us presenta l’emblemàtica ‘Encís amorós’ en versió confinada!

Esteu a punt per la Confinamella? De color de rosa,  d’olor de clavell…….. Les caramelles del Retiro no han volgut faltar a la cita de Pasqua, i s’han empescat una versió confinada de la caramella més emblemàtica de l’entitat: l’americana del 1933 Encís amorós, composada pel mestre Pallarès amb lletra de Felip Font. I el solo, no cal dir-ho, l’interpreta Abdón Vidal.

Dirigeix als cantaires el mestre Jordi Martí, els acompanya al piano en ‘Pinyu Martí’ i la realització del video ha anat a càrrec de Ferran Vilanova. Enguany, a més, la colla es vol sumar a la iniciativa de recaptar diners per a la investigació d’una vacuna per la Covid-19. Al final del video trobareu el número d’un compte corrent (ES05 0081 0063 2600 0222 3425) on, a la manera d’una tradicional cistella, podreu fer les vostres aportacions. Bona Pasqua a tothom i felicitats a les caramelles retiristes per la iniciativa!

Escolteu/descarregueu la caramella

Mireu el video