El Retiro, confinat a les portes del 150è aniversari. Entre l’incertesa i l’optimisme. Parla Elena Ferré.

L’1 de novembre El Retiro farà 150 anys. Però, hores d’ara, està per veure què es podrà fer i com es podrà fer. El més difícil de passar, segons la presidenta de l’entitat, és tenir l’entitat tancada i no poder viure el contacte diari amb els socis i amb les seccions. La resta s’arreglarà, així ho afirma Elena Ferré, amb tots els esforços que calguin. Llevat de les quotes dels socis El Retiro no té cap altre ingrés, perquè el pupilatge del pàrquing tampoc és operatiu durant l’estat d’alarma. El millor dels darrers dies, doncs, ha estat viure la Confinamella. El futur està per veure, però, de moment, els actes del 150è aniversari, o l’organització del Carnestoltes l’any vinent continuen estan a l’agenda.

Escolteu Elena Ferré