Carme Gasulla demana avançar en el replantejament del model turístic, creu que l’Ajuntament no pot donar crèdits amb diners del romanent, i veu el PSC dins del govern.

Cal actuar per respondre a la situació de crisi que viuen negocis i treballadors, però la portaveu de Comuns-Verds, Carme Gasulla, entén que algunes de les reivindicacions que ha exposat públicament el Gremi d’Hosteleria continuen incidint en un model turístic que no pot mantenir-se en el temps. Gasulla creu que el govern de l’estat no trigarà massa a derogar la llei Montoro i a permetre que els Ajuntaments puguin accedir als seus romanents de tresoreria i, davant d’aquest fer, considera que la proposta de Junts per Sitges de destinar 10M€ del romanent a crèdits per autònoms i empreses no té viabilitat, perquè no hi ha hagut cap ajuntament que hagi pogut aplicar mesures semblants. La portaveu dels Comuns, que ha reconegut que tot i el seu acord amb el govern, se’n va assabentar de l’aportació de sorra a les platges a través dels mitjans,  valora la voluntat de col·laboració que l’oposició ha tingut sempre en la gestió de la pandèmia, tot i que al govern li hagi costat assumir-la, i veu als regidors del PSC dins del govern, malgrat que es mostri reticent a que assumeixin la cartera de sostenibilitat vist el seu posicionament davant del projecte de l’autòdrom.

Escolteu-la