Ja ha sortit a la venda ‘La cova del gegant’, el conte amb text de Carme Panyella i dibuixos d’Artur Duch.

Ens varen acompanyar el passat desembre per presentar-nos el projecte d’un conte que encara estava per publicar, i avui ja és a totes les llibreries. Són amics de tota la vida però aquesta ha estat la seva primera col·laboració artística. Artur Duch com a l’il·ustrador i Carme Panyella en tant que escriptora són els autors de La Cova del Gegant, un conte ubicat a Miralpeix que, a banda d’entretenir, vol plasmar el valor arqueològic de la zona. El conte se situa en el Sitges de principis de segle XX i compta amb un nen i una cabreta com a protagonista, en Joanet i la saltirona, i no hi falta la presència del gegant marí que Duc ha il·lustrat amb cura i que és protagonista de multitud de llegendes a la vila. Ha estat editat pr El cep i la nansa. Avui recuperem aquella entrevista on la Carme i l’Artur ens explicaven el projecte.

Escolteu-ho