Els cinemes Prado i Retiro reobren les seves portes després de més de tres mesos tancats

Les tres sales de cinema de la comarca del Garraf tornaran a oferir projeccions després de més de tres mesos tancades, arran de la Covid-19. Aquesta nova etapa s’afronta amb molta il.lusió i per celebrar aquesta reobertura s’oferirà una sessió gratuïta com a mostra d’agraïment a totes aquelles persones que han donat suport als responsables dels tres cinemes (Prado, Retiro i Ribes) durant els mesos de confinament. Val a dir que les tres sales s’han preparat molt bé per adaptar-se a les mesures de seguretat necessàries, amb reducció d’aforament i regulació de les entrades i sortides dels espectadors. D’aquesta nova etapa dels cinemes post-coronavirus n’hem parlat amb Owen John Holden, del Cineclub Sitges.

Escolteu-lo