La d’enguany serà una Festa Major sense balls al carrer. Agustí Marcet, president de la Comissió de Festa Major i Santa Tecla, en fa una primera valoració després d’una reunió amb els caps de colla

Fotografia de Josep Maria Alegre

Manca la seva oficialitat però queda clar que la d’aquest 2020 serà una Festa Major especial i sense balls al carrer. Ahir, la Comissió de Festa Major i Santa Tecla va comunicar als caps de colla dels balls populars la intenció de no celebrar les famoses 36 hores com s’ha fet sempre. Vaja, que enguany els carrers i places de la vila no veuran desfilar els balls i tampoc se sap què passarà amb Santa Tecla a l’inici de la tardor. El que sí queda clar és el que no es podrà fer, però en aquests moments es desconeix quin tipus d’actes es podran dur a terme. En aquest sentit, la intenció clara és evitar aglomeracions de gent al carrer i situacions com les que es varen viure a la Festa Major de Sant Pere de Ribes. Agustí Marcet, president de la Comissió de Festa Major i Santa Tecla, ha explicat que durant tots aquests mesos, malgrat l’incertesa de saber si la Festa Major es podria celebrar, la comissió ha treballat amb un cert optimisme per tal de tirar la festa endavant fins que, com reconeix, arribà el punt d’inflexió: el Corpus.

Escolteu-lo