L’oci nocturn espera impacient conèixer les noves mesures amb les que hauran de treballar a Catalunya mentre el Carrer del Pecat s’associa i planeja accions per revifar el sector

Fins el moment la mascareta és obligatòria mentre no es pugui mantenir la distància física de seguretat, també als bars de nit. No obstant, Damià Orts, president de l’Associació de Bars Musicals del Carrer del Pecat, assegura que el client no sempre compleix la  norma i que està sent difícil arrencar temporada amb tanta incertesa i tants canvis normatius, opinió compartida amb Míriam Morató, propietària del veterà bar Las Vegas. A l’espera de noves notícies els bars musicals del carrer Primer de Maig s’han associat sota el paraigua de Carrer del Pecat, una marca reconeguda i que volen revaloritzar per tal de donar un nou impuls al carrer i en general a l’oci nocturn. La primera acció havia de ser al maig però la pandèmia no ho va permetre, si tot va bé la cita podria traslladar-se a l’octubre. De tot plegat en parlen Míriam Morató i Damià Orts.

Escolteu-los