El 53è Festival de Cinema Fantàstic de Sitges presenta una edició híbrida, entre presencial i virtual, amb cartell inspirat en el Dr.Caligari i títol nacional en la inauguració

Malnazidos serà la pel·lícula que obrirà el certamen el proper 8 d’octubre, una història de zombies ambientada en la guerra civil espanyola i dirigida per Javier Ruiz Caldera i Alberto de Toro. La 53a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, el Sitges 2020, celebrarà a més el centenari de la pel·lícula El Gabinete del Dr. Caligari que ha inspirat també el cartell d’enguany. La Covid19 ha obligat a plantejar una edició dual que oferirà veure cinema de manera presencial i també en modalitat online a través d’una plataforma. En total 120 pel·lícules entre les que destaquen títols com Relic, el debut de la directora Natalie Erika James o la nord-coreana Península, la seqüela de Train to Busan. A l’espera de com evoluciona la pandèmia l’organització del Sitges 2020 assegura que mai s’ha plantejat suspendre el Festival i que serà l’evolució de la pandèmia la que acabarà determinant quin volum de presencialitat hi haurà i quin de virtual. Ho han explicat el director del certamen, Àngel Sala i la directora de la Fundació Sitges-Festival Internacional de Cinema de Catalunya, Mònica Garcia.

Escolteu-ho