El primer equip del Club Patí Subur Sitges reprèn els entrenaments. El seu president, Txema Ruiz, creu que serà difícil poder mantenir els patrocinadors

Els jugadors del primer equip del Club Patí Subur Sitges ja han entrenat a Pins Vens (foto Txema Ruiz)

El primer equip del Club Patí Subur Sitges ha pogut tornar a la pista. Després de molts mesos, l’equip de Carles Busquet ja ha pogut realitzar algun entrenament a Pins Vens de cara a una pretemporada que està prevista per a la segona quinzena d’agost. De moment, segons la Federació Catalana de Patinatge, no hi ha una data definitiva per a l’inici de les competicions la temporada vinent, malgrat que tot apunta al mes d’octubre. En qualsevol cas, el Club Patí Subur Sitges seguirà lluitant per, com a mínim, una de les places d’ascens a Nacional Catalana. Almenys aquest és el pensament que té el seu president, Txema Ruiz a nivell esportiu. Pel que fa a la part econòmica, Ruiz creu que serà complicat mantenir els patrocinadors de l’any passat i gairebé impossible trobar-ne de nous.

Escolteu-lo