Pau Simó, president del Bàsquet Sitges: “teníem un pla B per al 3×3, però l’actual situació no ens permetia arriscar-nos. La temporada que ve serà complicada”

Imatge del 3×3 de l’any passat a La Fragata (foto Eix Diari)

El Bàsquet Sitges ha decidit enguany cancel.lar el Campus Internacional d’Entrenadors i un dels clàssics de l’estiu esportiu com és el 3×3 a La Fragata. El seu president, Pau Simó, ha explicat que l’actual situació arran dels darrers contagis no convidava a fer aquestes dues activitats, malgrat que en el cas del 3×3 el club havia preparat una alternativa, amb totes les mesures pertinents, als dos pavellons de Pins Vens. Més enllà de l’estiu, el president del Bàsquet Sitges ha confirmat que, si tot va bé, el proper mes de setembre es disputaran els memorials Llopis i Conesa i Pol Lahoz. De cara a la temporada vinent, prevista que comenci a mitjans d’octubre, Simó la preveu complicada perquè caldrà adaptar-se a un seguit de mesures per part dels clubs, esportistes i afeccionats.

Escolteu-lo