Miguel Condé: “no estamos destruidos, estamos consternados porque lo que funcionaba hace unos años ya no funciona”

I per damunt de tot, Miguel Condé i la seva dona Carola Schisel, estan profundament agraïts a totes les mostres de suport i a l’ajut econòmic que han rebut per part de molts amics i anònims responent a la seva crida desesperada davant d’un possible desnonament de casa seva. La campanya de recaptació GoFundMe que aquesta parella va arrencar a principis de juliol ha obtingut una resposta tan gran que els diners recaptats els permetran sortir de  la situació de bancarrota i continuar a la casa on viuen a Sitges. La seva vida bohèmia, sense pretensions ni luxes, no encaixa en la societat actual però mostren capacitat d’adaptació i, malgrat estar arruinats, confien en poder tirar endavant gràcies a l’obra d’aquest artista afincat a Sitges des de l’any 1969. Hem parlat amb ell i ens ha explicat l’origen d’aquesta campanya de recaptació i la situació actual que viu la parella.

Escolteu-lo