David, Biel i Lucas, tres sitgetans a l’elit de la selectivitat

Tots tres són alumnes de l’Institut Vinyet i tots tres han tret una nota d’excel·lent a la selectivitat, un 9 en David, un 9’3 en Biel i un 9’2 en Lucas. Ara els queda conèixer les notes de tall de les carreres i confirmar que podran estudiar allò que desitgen, una qüestió que no tots tenen clar i que els manté neguitosos tot i haver superat les PAU amb una nota altíssima. Reconeixen que el fet de comptar amb més opcions en alguns dels exàmens de la selectivitat els va ajudar i que, en el seu cas, estudiar a distància fins i tot els pot haver beneficiat però asseguren que ningú els ha regalat res. Hem parlat amb David Díez, Biel Ruscalleda i Lucas Estruch, tres alumnes que han estat a l’elit de les proves d’accés a la selectivitat fet pel qual, a més, rebran un diploma de la Generalitat. 

Escolteu-los