Un 25% menys d’alumnes i l’estrena del curs d’Accés a la universitat, destacats del curs 2020-21 del Centre de Formació d’Adults

Per qüestions de seguretat el Centre de Formació d’Adults de Sitges (CFAS) s’ha vist obligat a rebaixar ratios que enguany no passaran en cap cas dels 15 alumnes, fet que implicarà, inevitablement, el descens del nombre d’inscrits al centre que es preveu que caigui en un 25% respecte el curs anterior. D’aquesta manera es vol garantir la distància de seguretat a les aules entre alumnes, una mesura que conviurà amb l’ús de la mascareta i la desinfecció diària. Amb tot el curs 2020-21 presenta també alguna novetat, per primera vegada el centre oferirà el curs d’accés a la universitat per a majors de 25 i de 45 anys. Tot plegat ho ha explicat la directora del CFAS, Montse Busom.

Escolteu-la