I després de mig any… la pilota roda de nou. La crònica esportiva del cap de setmana

El Municipal d’Aiguadolç i el Pavelló de Pins Vens han tornat a acollir partits de futbol i hoquei, respectivament. Amb les mesures sanitàries arran de la pandèmia i amb apenes públic a les instal.lacions, els dos equips de la UE Sitges i el Club Patí Subur Sitges (dos equips sèniors i júnior) han disputat amistosos aquest passat cap de setmana. El primer equip de la UE Sitges, que dijous passat va disputar el seu primer partit de pretemporada al camp del Ribes, va superar (2-0) a l’AE Prat ‘B’, mentre que el segon equip, encara amb una evident manca d’efectius, va encaixar dues derrotes perdent davant la Joventut Bisbalenca (1-3) i el juvenil del Prat (2-3). Per la seva banda el Club Patí Subur Sitges va disputar dissabte passat una nova edició del Trofeu Vila de Sitges enfrontant-se a dos conjunts de l’OK Plata com el CP Vilafranca (1-11) i el SD Espanyol (1-4). La temporada d’hoquei serà de les primeres en arrencar i el conjunt de Carles Busquet debutarà rebent a Pins Vens al CP Congrés, el proper 26 de setembre.

Escolteu-ho