Núria Pascual, directora de l’Ave Maria: “cap resident es queda sense abraçades”

imatge de l’Eco de Sitges

Després de superar quinze dies de confinament l’Ave Maria torna a ser residència verda, es a dir, no registra cap cas de coronavirus. L’actual protocol del departament de Benestar Social però no els permet rebre visites de familiars dins el recinte degut a la situació de risc que viu Sitges, un fet que podria canviar de manera imminent amb el canvi de protocol que preveu el departament que permetria tornar al sistema de semàfor i per tant recuperar l’entrada de familiars dins el recinte. Malgrat tot la directora del centre ha volgut recordar que l’Ave Maria no és un centre tancat, les famílies que ho han desitjat han pogut endur-se el resident seguint sempre els protocols de retorn, un fet que no sempre és possible i que ha portat a que hi hagi residents que acumulin sis mesos sense sortir del recinte de l’Ave Maria. Ens ho explica Núria Pascual, directora de l’Ave Maria.

Escolteu-la