Un drama entre flors. La història dels contenidors davant de la floristeria Brisa ens l’explica Nassim Arjomandi.

Quan van obrir la floristeria, fa gairebé 10 anys, a la seva vorera ja hi havia contenidors, però no havien suposat mai cap problema perquè estaven desplaçats uns quants metres de la porta d’entrada de l’Avinguda Artur Carbonell, perquè davant mateix hi havia un gual.  Des de l’estiu de l’any passat, el gual ha estat substituït per una filera més llarga de contenidors, als quals se n’acaba d’afegir un més, fins a sumar-ne sis. Nassim Arjomandi, de la floristeria Brisa, lamenta que davant d’un dels dos accessos del seu establiment les males olors i les acumulacions d’escombraries hagin esdevingut una imatge recurrent, amb les conseqüències que això comporta pel seu negoci. Per aquest motiu, des de l’any passat que no ha deixat d’enviar requeriments a l’Ajuntament per trobar una solució, però encara no ha arribat. Aquesta és la història explicada per ella mateixa.

Escolteu-la