Entitats, partits i ciutadania es concentren a la plaça de l’Ajuntament per posicionar-se contra la sentència d’inhabilitació a Quim Torra i demanar unitat d’acció.

Com en tantes d’altres poblacions catalanes, Sitges també va viure ahir un acte de protesta contra la sentència d’inhabilitació al president de la Generalitat Quim Torra. A la plaça de l’Ajuntament s’aplegaren prop d’un centenar de persones, mantenint la distància de seguretat, per escoltar els manifestos d’Òmnium, de l’ANC i el que han compartit Esquerra Republicana, Junts per Sitges i Guanyem Sitges. Els tres manifestos coincidiren en el rebuig a la sentència, en la necessitat de contrapesar les seves conseqüències amb unitat d’acció per part de les forces polítiques sobiranistes, i en mantenir el compromís per l’objectiu de la república catalana. Per part d’ERC, JxSitges i Guanyem, es repartiren la lectura del manifest: Aurora Carbonell, Jaume Monasterio, Xavi Salmeron, Natàlia Matas, Rafel Font, Carme Almirall, Rosa Tubau i Mónica Gallardo.

Escolteu el manifest d’Òmnium

Escolteu el manifest de l’ANC

Escolteu el manifest d’ERC, Junts X Sitges i Guanyem Sitges