‘Hem utilitzat diners de Festa Major per pagar lloguers. I seguirem així’. L’alcaldessa dona per fet que l’Ajuntament generarà dèficit el 2021.

La prioritat del 2021 serà ajudar a la gent. I després vindrà tota la resta. Aquest és l’objectiu del govern municipal a l’hora d’elaborar el pressupost per l’any que ve, segons ha comentat l’alcaldessa Aurora Carbonell. Carbonell admet, a la vegada, que la minva d’ingressos i la necessitat de complir amb aquesta prioritat obligaran a fer equilibris de caixa, que generaran dèficit, amb l’afegit que, hores d’ara, continua sense oficialitzar-se l’anunci del govern central d’eliminar la regla de despesa del 2020 i que els municipis aprofitin els superàvits del 2018 i el 2019. L’alcaldessa creu que l’empresa de neteja encara ha de millorar els seus procediments, anuncia que, amb tota probabilitat, s’arribarà a un acord per poder aparcar de nou a la zona de Pins Vens, i valora que el municipi hagi pogut continuar proposant activitats durant l’estiu.

Escolteu-la