RobotSitges guanya el primer premi Bitbot Challenge 2020 de la Generalitat, per potenciar les vocacions tecnològiques entre les noies a través del lleure

L’acadèmia de robòtica sitgetana RobotSitges ha guanyat el primer premi Bitbot Challenge 2020, impulsat pel departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat. Els guardons tenen per objectiu potenciar les vocacions tecnològiques entre les noies a través del lleure. El responsable de Robot Sitges, Dídac Marín, va reunir un grup de quatre estudiants per desenvolupar un projecte d’automatització de reg amb Micro:bit, una petita placa de programació britànica. Després de superar satisfactòriament la primera fase de disseny del projecte, abans de l’estiu, durant el juliol varen tirar endavant la proposta, que ha estat l’escollida d’entre les 15 finalistes. A més dels valors del treball, el jurat ha destacat que fos l’únic casal amb un públic 100% femení.

Escolteu-lo