Com gestionar el retorn a la competició?. En parlem amb els presidents de la Blanca Subur, Bàsquet Sitges, Club Patí Subur Sitges i UE Sitges

És una de les preguntes del milió. Podrà el món de l’esport federat tornar als entrenaments i les competicions abans no tanquem aquest malaurat 2020?. La sensació general és que ara mateix es fa difícil pensar en un retorn a mitjans d’aquest mes de novembre, un cop superem els 15 dies d’aturada aran de les darreres restriccions imposades per la Generalitat. Els clubs esportius sitgetans, com la resta, han hagut d’aturar la seva activitat tot just després de passar per un període d’adaptació a les noves mesures sanitàries. Com s’està visquent tot plegat i quines són les perspectives de futur de cara a una temporada que obligarà, de nou, a les federacions a reestructurar les competions. En parlem amb quatre presidents de clubs esportius de casa nostra: Toni Sardà (CF Blanca Subur), Pau Simó (Bàsquet Sitges), Txema Ruiz (Club Patí Subur Sitges) i Jordi Martínez (UE Sitges).

Escolteu-los